Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályozás Nyíregyházán?...

Fogszabályozás Nyíregyházán? Kit tudtok ajánlani, ha van már fogszabim?

Figyelt kérdés

Jelenleg van készülékem, csak egy olyan orvost kellene találnom aki fogad ezzel a készülékkel és csak a kezelési árakat fizetném. Nyilván biztos nem szívesen fizetnék ki még egy készüléket, de szerintem így nehezen vállalna bármelyik is, mert hát nem az ő fogszabályzója, nem ő tette fel... Régen körzeti orvosom volt, de elment másik városba, elég messze. Én sem nyiregyi vagyok. Valakit tudtok ajánlani? Voltam már az egyik orvosnál, akinek úgy 'nagyobb' neve volt illetve hallottam róla, kijelentette, hogy nagyjából 500ezerből helyrehozza másfél éven belül, úgy hogy készülékem is van.. nem kommentelem inkább mit gondolok erről, de a válaszokat előre is köszönöm.

17 éves vagyok még, ha számítana.

2014. szept. 2. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Dr. Asztalos Tamás. Profi ,külön szabályzós kollégája is van,akivel konzultálni szokott. Kérdezd meg,a tanácsadás ingyenes nála.
2014. szept. 2. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
és Dr. László Mariann ?
2014. szept. 3. 15:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy minden fogszabályzós orvos 3-400 ezrekért hozza rendbe a fogsort... ez már kész rablás, 1 kezelés mennyi akkor ha a végösszeg 300 ezer....? húzzanak már. Valaki mondjon már egy olcsó rendes fogszabályzós orvost Nyíregyházán ! viszonylag kezelési ár max 6 ezer alatt, az még elfogadható... Ti hogy vagytok vele?
2014. szept. 7. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia,az első vagyok. A magánorvosnak ennyi a tarifája. Bár a volt kolléganőm lányának azt hiszem sztk-s doki csinálta,de az sem volt olcsó anno.
2014. szept. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!