Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tehetnék, hogy lohadjon?

Mit tehetnék, hogy lohadjon?

Figyelt kérdés
A fogam már lassan 1 hete fáj folyamatosan az arcom jobb fele az állkapcsom alsó részén megvan duzzadva és most úgy látom, hogy lassan a szemem is beduzzad, a fájdalom nem erős, viszont nem tudom megengedni a fogorvost magamnak mit tehetnék, hogy lohadjon? ennél nagyobbra is megfog duzzadni ? köszönöm előre a segítséget, és a megértést.
2014. aug. 22. 11:16
 1/9 anonim válasza:

Kiváló helyre írtad..

Fogorvost azért csak meg kéne látogatni..

2014. aug. 22. 11:17
 2/9 anonim válasza:
Szia! Ezzel nem szabad kockáztatnod, ambulancián ellátnak díjmentesen, sajnos a gyulladás az izületeidet is károsíthatja, házi praktikákkal ilyen esetben sajnos nem tudsz mit kezdeni, a baj ugyanis valamelyik foggyökér alatt lesz, amit csak a fogorvos tud kitisztítani. Természetesen várható, hogy a gyulladás tovább fokozódik.
2014. aug. 22. 11:19
 3/9 A kérdező kommentje:
miért, hova kellett volna írnom ? elnézést akkor a tévedésért.. valami házi praktikával nem lehetne enyhíteni a duzzanatot ?
2014. aug. 22. 11:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondtam már elnézést, nem nagyon szoktam kiírni és véletlenül rossz kategoriába léptem.. :)
2014. aug. 22. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Öblögesd házi pálinkával,de ne nyeld le, hanem kicsit a szádba tartsad és utána köpd ki. De csak házi pálinka jó.

vagy Fortedol, de ez nagyon erős fájdalom és gyulladásgátló is, ha ezt beveszed, nehogy öblögesd pálinkával. Nekem a Fortedol bejött, nagyon fájt a fogam bevettem este 1 szemet, másnap is reggel 1et este 1-et és utána teljesen rendbejött, fél év mulva tudtam elmenni a dokihoz, addig kibirta a fogam.

2014. aug. 22. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
De azért ha pár nap mulva nem mulik menj el fogászatra és max. huzasd ki, az mindenhol ingyenes, külf. is.
2014. aug. 22. 11:24
 7/9 anonim válasza:
Ha vársz vele akkor minimális esélyed van arra, hogy a fogorvos megmentse a fogadat...kihúzzák és csak egy lyuk marad....
2014. aug. 22. 11:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos (Romániában) nem ingyenes. Bementem több rendelőbe de azt mondták, hogy ez a dolog már nem létezik.. próbáltam már a jégkockát több mint fél órán át ott tartottam, a fájdalom elmúlt de nem lohasztotta többféle gyógyszert is próbáltam.
2014. aug. 22. 11:27
 9/9 anonim ***** válasza:
6-7-es vagyok, a véleményemet csak ugy irtam, hogy nekem ez a módszer bevált, de végiggondoltam és mégis jobb lenne ha elmennél fogorvoshoz, csak saját felelősségedre használj házi praktikákat, mert lehet neked sulyosabb a gyulladásod és tényleg orvosnak kellene hogy lássa. Meg az is fontos nincs -e ezen kivül valami egészségügyi problémád,mert a gyulladás bármire ráterjedhet és veszélyessé válhat, tehát tényleg ne hallgass rám, menj el fogorvoshoz.
2014. aug. 22. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!