Miket nem szabad enni, ha valakinek állandó fogszabályzót tesznek fel?
a kóla és a gyorskaja miért tilos? nekem is volt fogszabályzóm kb 2 hónapja szedték le de nekem egy szóval se mondták amikor feltették..
egyébként nekem a rágót mondták (de én tudtam rágózni fogszabival is:), almába se szabadott harapni, és külön felhívták a figyelmemet hogy ne egyek gumicukrot :)) egyébként kitartást hozzá!;)
Barmit ehetsz, csak vagd fel rendesen. Friss zoldsegbe es gyumolcsbe ne harapj bele, mert leszakitja.
Gumicukor sem ajanlott, bar neha en ettem. A ragora pedig akkor szoktam ra, mikor fogszabim lett. :D
A szines etelek nem tudom miert kifogasolhatok... nyugodtan ehetsz barmit, csak moss fogat rendszeresen (min. napi 2x).
Hasznalj ugyanugy fogselymet, illetve kapni fogsz meg nehany fogkefet, azokat is. Es valami normalis minosegu fogkremet erdemes beszerezni (lehetoleg fogfeheritos), mert a fogszabalyzo korul elszinezodhet a fog, es furan fogsz kinezni, ha leveszik.
Nekem kb 2 napig fajt, mikor felrakta, aztan ettem ugyanugy, ugyanazt mint elotte.
Amugy nekem 28-an veszik le. ; )
Energiaitalt miért nem ihatok?
Köszönöm az értelmes válaszokat.:) Nekem meg 28.-án teszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!