Tömőanyaggal felépített fog, normális hogy 1 hónap után széttörik?
Az a baj, hogy abból is van sokféle. Különböző árban, különböző minőséggel. Ha rosszabb minőségű, és azért tört le, az végül is benne van a pakliban, főleg ha sokat kellett pótolni. Nyilván ezt kívülállóként nem lehet megmondani, ezt csak a fogorvosod tudhatja, ő pedig nyilván nem fogja megmondani, ha esetleg olyannal dolgozik.
Talán érdemes elgondolkodnod egy fogtechnikus által készített betéten. 2-3x annyi mint egy tömés, de jóval tartósabb is, főleg ha sokat kell pótolni.
Nem a csap a lényeg, hanem a korona. Mondjuk annak a felépítéséhez kellhet a csap.
Érdekes amúgy, mert az én fogdokim meg folyvást azon pörög, hogy némelyik felépített fogam helyett koronát akar tenni, viszont, amit meg ő megcsinál az nekem tényleg évekre szól.
Mindenképp menj vissza mielőbb, mert ami mozog, az hamar ki is esik, az meg nem jó. Aztán, ha tudsz rá áldozni, csináltass rá koronát (meg ha kell, tetess bele gyökércsapot), úgy biztos tartósabb lesz.
bal oldali fog, és cementtel lett felépítve! :S
Tudtam egyébként h egy csapot, koronát nem úszok meg, de basszus nem gondoltam volna hogy 1 hónapot se bír ki a felépített fogam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!