Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha minden igaz, fogszabim...

Meera kérdése:

Ha minden igaz, fogszabim lesz. Megéri?

Figyelt kérdés
Muszáj lenne szabályozni a fogaimat, mert felül jöttek ki(a fogsorom felett) a szemfogaim, az alatta levőket húzzák, annak a helyére megy be.Szeretem, hogy ott van, olyan farkasos/vámpíros átmenet, de a szüleim szerint kell.A barátomnak is van(neki ezüst).Én színeset szeretnék, de az nagyon drága.Mit tanácsoltok?
2010. jan. 14. 18:17
 1/6 anonim válasza:
100%
Mindenképpen megéri, egyáltalán nem ciki, ma már rengeteg fiatalnak van fogszabályozója, és később örülni fogsz, hogy szép, szabályosak a fogaid.
2010. jan. 14. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

fogszabi? ez mi? fogszabolcs? vagy szabadságra megy a fogad? :D

am sztem teljesen fölösleges a színes, az ezüstszínű (mert gondolom nem ezüst, hanem csak a színe ez) is teljesen megfelelő.

2010. jan. 14. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Remélem megéri...

2010. jan. 14. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
engem 10 éves koromban ráerőltettek a szüleim, de annyit hisztiztem miatta, hogy levetették végül, és most már nagyon bánom, ha lenne rá lehetőségem most újra felrakatnám. és az sem biztos ne haragudj, h mindig tetszeni fog az hogy vámpírfogad van, régen én is lehet h örültem volna neki, de most már semmi pénzért.
2010. jan. 14. 18:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Asszem rá lettem beszélve!;):D

2010. jan. 16. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 2 évvel ezelőtt kb. Most 16 vagoyk,és nem bántam meg,hogy még akkor rámerőltette anyum. Sőt érdemes 18 éves kor alatt elmenni,mert akkor sokakl olcsóbb.
2010. febr. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!