Tizenegy órakor fogják felrakni a fogszabályzóm. Lehet
előtte enni?
Nem tudom hívd fel őket, kérdezd meg légyszi.
2010. jan. 14. 09:28
11 óra még meszebb van, egyél mindenképp előtte, moss fogat, mert utánna nem biztos hogy fogsz tudni enni szilárd kajeszt.nekem mikor felrakták, mondjuk még tudtam enni egy óra hosszáig, majd utánna kezdődtek a bajok :(
2010. jan. 14. 09:37
3/12 A kérdező kommentje:
Ettem pár falatot, és hamarabb mentünk, szóval már itthon is vagyok. Vannak ezek a piskótatallérok. Azt szedem morzsákra és eszegetem. Még nem fáj semmi.
nekem igazából akkor kezdett fájni, mikor kezdte ki a vas a számat.Öblögesd majd citromleves sós vizzel sokszor és használd a viaszt, ha kaptál.majd az első húzás lesz kellemetlenebb, az sem akkor fáj, mikor húznak rajta, hanem majd utánna, így akkor előtte is egyél.Megszokod hamar :)
2010. jan. 14. 11:56
ja és ilyet mint alma, azt apró darabokta és úgy eszegesd, főzelékek, joghurtok, tejbepapik, levesek, ezzekkel tömd tele magad.kenyér bele, de ne a héjjával kezd!egy hónap alatt azt is tudni fogsz:)
2010. jan. 14. 11:59
*darabokra vágd!
*tudni fogsz enni!
bocsika
2010. jan. 14. 12:01
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem van ilyen izimizém. Ami megtartja az U alakot. És a szájpadlásomon megy át a fémdrótja. Kikezdte teljesen a nyelvem. Ettem virslit meg kiflit, akkor még nem fájt. Most már viszont sajog. :(
nekem is van a szájpadlásomon olyan "izimizém"azt talán egy év után leveszik?!nem tudom.
sajnállak, ha már kikezdte, de öblögess sokszor, az javítja anyálkahártyád, hamarabb gyógyul.pépeset egyélazt csak nyelni kell :o)én solk banánt és joghurtot ettem, meg eszek is, mert szeretem.
2010. jan. 15. 08:21
9/12 A kérdező kommentje:
Naponta kb 5x. mosok most már fogat(legalábbis ma már 3x tegnap délután 4x.) mert olyankor nem fáj annyira. De már sebes az egész szám. :(
10/12 anonim válasza:
szia
én is igy jártam nekem tavaly novemberben tették fel és nekem is ott volt a vas :S kb másfél hónap mulva szoktam meg és nekem is sebes a szám én megkértem anyát h vegyen rá valamit fertőtlenitő sprayt vett azal fujjom két oldalt a nyelvemmel én se tudtam mit kezdeni de kb 1 hónap mulva ott lessz az U alak lenyomata :D de ha a drót kiál oldalt akkor menjetek vissza és kicseréli én ma voltam és sokkal kényelmesebb mert uj drótot tett bele
remélem segitettem :)
2010. jan. 15. 15:40
Kapcsolódó kérdések: