Mitől lehetnének fehérebbek a fogaim?
Akkor lehet, hogy kevesebb olyan ételt kellene fogyasztanod, ami elszínezi a fogakat.
Nem tudom kávézol-e de például elszínezheti az is a fogaidat. Ugyan nem étel, de a cigi is elszínezheti. Az előző válaszoló vagyok:-)
Szia!:)
Ha fogelszíneződésről van szó, mindenkinek a kávé, a cigi és a vörösbor ugrik be, pedig ami a legjobban színezi, az a tea:)
Az ilyen fogfehérítős cuccokra nem érdemes költeni, mert nem használnak és banánt is hiába kensz a fogaidra, esetleg annyit érsz el, hogy a teljes fogzománc-felületedet jól megáztatod cukorban (nem láttam a videót amúgy, és nagyon tisztelem Takács Nóra munkásságát, szóval elnézést:)
Amit én javaslok (fogorvostan-hallgatóként:) :
menj el a fogorvosodhoz és kérj egy fogtisztítást, ez ingyen van: fogkőleszedés és alapos polírozás. Ez máris sokat tud dobni a fog színén. Ezután kerüld azt, ami elszínezheti a fogadat és használj listerine Stay white szájvizet, ami ugyan nem fehérít, de sokat segít az elszínező anyagok távoltartásában.
Az, hogy finom:)
Én is használom, nagyon szeretem, a csomagolása is ízléses és hát ennyi, nincs tovább:) Tudja, amit egy fogkrémtől elvárok, de nem fehérít, azt nem is szabad várni tőle. A white névre hallgató termékek talán alaposabban tisztítanak, segítenek megőrizni a fogfehérítés hatását, de önmaguknak nem képesek arra, hogy belenyúljanak a fogzománc mélyébe és ott csináljanak ezt meg azt...
Nem tudom, milyenek a fogaid, de én azt javaslom, hogy otthon ne nagyon machinálj a fogzománcoddal. Jelentős eredményt egyedül, csakis a professzionális fogfehérítés adhat, ami lehet rendelői vagy otthoni. A rendelői köztudottan nagyon drága, de az otthoni változatot sokkal olcsóbban is megúszhatod, ráadásul sokszor akciózzák le a különböző rendelők. Ilyenkor kapsz egy pár sínt és egy meghatározott mennyiségű krémet, amit a sínbe kell nyomni, majd azt a fogaidra illeszteni, így az a massza körülveszi a fogaidat és kifejti áldásos hatását. A fogorvos pedig hetente egyszer ellenőrzi, hogy haladsz:) Szerintem keress ilyen akciókat neten és így a rendelői árának töredékéért kaphatsz fehérebb fogakat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!