Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy fogszabályz...

Mennyibe kerül egy fogszabályzó 18 év feletti diáknak?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanannyiba, mint bármilyen más felnőtt embernek.
2014. aug. 12. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem fent esztétikus van: 170 ezer

Lent fém: 100 ezer

2014. aug. 12. 20:11
 3/7 anonim válasza:
Az első hülyeséget irt. Én is 18 felett voltam majdnem 20 mikor csinálták, ha nappali tagozatos vagy, elvileg a felét állják.
2014. aug. 13. 14:17
 4/7 anonim válasza:
Ja és kb olyan 70 körül volt alsó és a felső, nekem fém van, gondolom az ami ilyen rejtettebb az drágább.
2014. aug. 13. 14:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Elvileg felét? Mégis ki állja a felét? Meg mi az, hogy csak elvileg?

Mondj valami konkrétumot, mert ez így sajnos levegőbe beszélés. Lehet, hogy te kifogtál egy magán dokit, akinél volt esetleg ilyen akció vagy kedvezmény.

2014. aug. 13. 15:01
 6/7 anonim válasza:
Szia! Én még Pécsen csináltattam a szájsebészetin a Diska-u ban, nappali tagozatos diák voltam technikusit csináltam még épp. Azt hogy pontosan mi állta a felét, tb e vagy az intézet e, azt már nem tudom. Jó fejek voltak azt mondták hogy ezt így még meg lehet oldani mivel nappalis diák vagyok.
2014. aug. 16. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
360000 alul felül és ebben a-z minden benne van
2014. aug. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!