Mennyibe kerül egy fogszabályzó 18 év feletti diáknak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 18:21
1/7 anonim válasza:
Ugyanannyiba, mint bármilyen más felnőtt embernek.
2/7 anonim válasza:
Nekem fent esztétikus van: 170 ezer
Lent fém: 100 ezer
3/7 anonim válasza:
Az első hülyeséget irt. Én is 18 felett voltam majdnem 20 mikor csinálták, ha nappali tagozatos vagy, elvileg a felét állják.
4/7 anonim válasza:
Ja és kb olyan 70 körül volt alsó és a felső, nekem fém van, gondolom az ami ilyen rejtettebb az drágább.
5/7 anonim válasza:
Elvileg felét? Mégis ki állja a felét? Meg mi az, hogy csak elvileg?
Mondj valami konkrétumot, mert ez így sajnos levegőbe beszélés. Lehet, hogy te kifogtál egy magán dokit, akinél volt esetleg ilyen akció vagy kedvezmény.
6/7 anonim válasza:
Szia! Én még Pécsen csináltattam a szájsebészetin a Diska-u ban, nappali tagozatos diák voltam technikusit csináltam még épp. Azt hogy pontosan mi állta a felét, tb e vagy az intézet e, azt már nem tudom. Jó fejek voltak azt mondták hogy ezt így még meg lehet oldani mivel nappalis diák vagyok.
7/7 anonim válasza:
360000 alul felül és ebben a-z minden benne van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!