Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Vélemények az alábbi termékről?

Vélemények az alábbi termékről?

Figyelt kérdés

[link]

Fogfehérítő eszköz,nem tudom rendeljek e,félek. Hallottam olyat,hogy az ilyen típusú fogfehérítők pont hogy besárgítják a fogat,vagy foltos lesz tőle a fogsor.Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?Őmagának vagy ismerősének? Köszönöm

2010. jan. 11. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
csak 1500 ft és ingyen szállítják ? nahár én is kíváncsi vagyok a válaszokra, rendelnék én is.
2010. jan. 11. 14:02
 2/3 A kérdező kommentje:
csak a fogkrém 1300, a sín plusz az 5 napi fehérítőkrém 5000. Most nincs házhozszállítási díj.
2010. jan. 11. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A termék bizonyára hatásos lehett vagyis fehérít..

De a fogaknak nem jót tesz..vagyis ha rendeszeresn mostál volna fogakat akkor nem kellene ez a nyavaja..

Többen fordulnak hozzám ilyen probrémávaláltalában ezt szoktam ajánlani :: [link] ez sem annyira fogbarát de nem olyan káros mint más termékek)

Blend a Med WHITENING IMPRESSIONS <---bár ez egy fogkrém mégis jelentősen fehéríti a fogakat többen a gyermeküknek is akik cukorkán élnek és elsárgulnak a fogaik ilyet vesznek.

üdv:egy fogorvos

2010. jan. 11. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!