Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen készítményt kérhetek...

Milyen készítményt kérhetek nyelvfehérség kezelésére a patikában?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha konkrét neveket írnátok, amelyek használhatnak. Esetleg vkinek jó tapasztalata van vele.

Köszönöm

2010. jan. 10. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
a nyelvfehérség valamilyen emésztési problémának a megnyilvánulása. vizsgáltasd ki magad, necsak felületileg kezeld.
2010. jan. 10. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:

igen, pl nekem volt vastagbélgyulladásom, s akkor fehér volt a nyelvem, de azt a vizsgálatot nem kívánom senkinek :)

Egyébként megmoshatod fogkefével jó alaposan.

2010. jan. 10. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazuk van az előző hozzászólóknak emésztési problémára utal. De hiába koptatod a nyelvedet fogkefével, ha belül van a baj.
2010. jan. 10. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincs semmi belső bajom, kivizsgáltak, vmi szájfertőzés lesz.

De ha nem muszáj, nem megyek ezzel is külön orvoshoz.

2010. jan. 11. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
igyél több vizet. nekem ez segített. azelőtt nagyon fehér volt a nyelvem, és a fogkefe is csak részlegesen szedte le, elkezdtem többet inni (mivel amúgyis napi csak kb fél liter folyadékot fogyasztottam) és a nyelvfehérség kb 2-3 nap alatt visszaszorult, és most sima rózsaszín lett.
2010. jan. 14. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg ezt: Meridol szájvíz

A Meridol szájvíz aminfluorid és ón(II)fluorid egyedülálló, tartós hatású hatóanyag-kombinációját tartalmazza. Hosszantartóan semlegesíti a fogmosás után a fogak felszínén esetlegesen visszamaradó bakteriális plakkot (foglepedéket).

A hatóanyag-kombináció különleges tapadóképessége gátolja a plakk újraképződését, és hatékonyan megakadályozza az íngyulladás kialakulását. A Meridol szájvíz elősegíti a szájflóra természetes egyensúlyának biztosítását.

A Meridol szájvíz mindennapi használatra alkalmas, higítás nélkül alkalmazható szájvíz, különösen ínygyulladás, a szájápolás nehezítettsége vagy nagymértékű lepedékképződés esetében.

2010. jan. 14. 14:25
 7/7 anonim válasza:
nekem annak idején az orvos egy olyan szert írt fel, amit a kisgyerekeknek adnak szájpenész ellen. Valami öblögetős szer volt, de nem is segített, meg szörnyű szaga is volt.
2010. jan. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!