Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek mi bajom lehet?

Szerintetek mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja torokfájás: az utóbbi napokban már nyelni alig tudok.

Kb 3 napja tartó intenzív foghely-fájdalom, ami annyira kikészít hogy péntek reggel óta fél doboz 400mg-os Advil ultra forte-t, és egy doboz Cataflamot gyűrtem le mert kb 3óránkint kiállt a hatás.

Jah és kb 3 hete tartó hőemelkedés, ami ma este már lázba (39 °C)ment át.

Azt sem tudom hova menjek: körzetihez, fogászatra, vagy szájsebészetre? (Bár ha már épp a fájó helyen nincs fogam, akkor minek?)

Volt már mással is ez a tüneteggyüttes? Mi ez?

2010. jan. 10. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:

a foghely mit jelent?

nem arcüreggyulladásod van? azt gyakran érezzük fogfájásnak és ha meghűltél járhat együtt torokfájással az arcüreggyulladás. körzetihez menj.

2010. jan. 10. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

A foghely azt, hogy korábban már kihúzták onnan a fogamat, és már régen begyógyult a helye.

2010. jan. 10. 18:22
 3/4 anonim válasza:
Én is a körzetit ajánlom legfeljebb ő is elküdd fogorvoshoz de nem hiszem De minél hamarabb menj
2010. jan. 11. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Á nem fogászati gond van. Egyrészt mer ott fájt ahol nincs is, másrészt ez a része a dolognak elmúlt. Maradt a csillapíthatatlan láz, és a égető torokfájás. Voltam dokinál, ő sem tudta megmondani konkrétan. Írt föl Augmentint (errefelé mindenre ezt írják, nem tudom máshol ez hogy van) meg lázcsillapítót, de az nem bír a lázammal. És már nagyon unom, hogy enni sem bírok mert nincs étvágyam, meg nyelni sem tudnék, meg hogy +23°C fokban úgy remegek mint egy kocsonya:(
2010. jan. 12. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!