A fogammal kapcsolatban kérdezni szeretnék? Bővebben lent
előre álló fogaim vannak...Sokan bántanak emiatt...Én már megszoktam meg már szinte a mindennapjaimba is sikerült megszokni tehát a moslyogás sem akadály már... régen eléggé feszélyezett voltam miatta... sztem kicsit korrigálódott is... ugye a család mindig mondja h mennyire szép vagyok...egyik ismerősöm már a bemutatkozásnál is rögtön azt modta h gyöngyörű vagyok...képket is teszek...
[link] -én vagyok a népviseletes ruhában és ez egy kicsit rossz pillanatban elkapott kép és látszik h a fogam előre áll
[link] sztem ez egy jól elkapott pillanatkép :D
[link] -ez egy hetes kép már rövid hajjal :D
[link] -ez még hosszú hajjal :d a sok csúfolódás miatt önbizalmam se túl nagy...
És szeretném kívülállók véleményét is...? Köszi
Ha zavar, akkor bátran menj el fogszabályzásra. Engem évekig zavart a fogam, de szerencsére nagyok az ajkaim, így alig látszódtak ki. Fogszabályzót azért nem szerettem volna, mert akkor az emelt volna az ajkamon és kilátszódott volna a fogam szinte mindig.
Aztán felnőtt fejjel gondoltam egyet, elegem van, csináltatok egyet ;) Az első hónapokban nagyon látványos a javulás, hamar behúzzák, utána már csak a fogszabályzó, ami "feltűnő", nem a fog maga. Sajnos egy fogszabályzó nagyon drága, cserébe sokkal menőbb, mint egy iphone, úgyhogy bátran villantom mindenkinek a képébe :D
Szóval nekem évekbe telt ezt lefocizni magamban, de már bánom, hogy nem vettem rá magam hamarabb. Ha megfogalmazódik benned, hogy csúnyák a fogaid, akkor ne habozz, irány a fogszabályzás :D Én egyszer belelovagoltam magam, aztán már vártam, hogy mikor lesz már kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!