A fogszabályzáshoz szükséges mintalevétel nagyon kellemetlen? Kb. mennyi idő, míg leveszik a mintát?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 16:36
1/6 anonim válasza:
Pár perc az egész, de tényleg elég kellemetlen. Készülj fel, hogy hányingered lesz tőle. Próbád majd úgy, hogy a nyelved ne érintkezzen az anyaggal, és akkor nem fogod annyira érezni az ízét.
2/6 A kérdező kommentje:
nem rég tömték a fogamat leghátul azt se bírtam...amikor a kis vacakkal arrébb húzták a számat...egyből hányingerem lett, úgyhogy félek, h holnap rosszabb lesz:(
2014. júl. 23. 17:30
3/6 anonim válasza:
Nekem tegnap vették le, kb 1 perc volt az egész, de lehet annyi sem, egyáltalán nem volt kellemetlen ;)
Még általános iskolás koromban kaptam éjszakait, arra is vettek le mintát. Na arra úgy emlékszem, hogy nem volt jó érzés, meleg is volt a cucc, sokáig is ott volt, öklendeztem is, de végül is azt is túléltem. Utólag visszagondolva talán túl sok cuccot raktak abba a műanyagba, és az folyt kicsit a torkomra, attól öklendeztem. Mondjuk az ilyen szar sztk-s rendelő volt meg ugye régen is volt.
Azóta vagy a készítmény javult meg, vagy magánrendelésen eleve minden jobb. Mindegy, a lényeg, hogy teljesen könnyen kibírható, még ha rossz fajtát kapsz is.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. júl. 23. 18:55
5/6 anonim válasza:
én pont ma voltam mintavételen, tényleg 1-1 perc volt (alul-felül) és egyáltalán nem volt még csak kellemetlen sem :)
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi:)
2014. júl. 23. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!