Mivel tudnám csillapítani ezt a kibírhatatlan fogfájást?
Öblögess hideg vízzel hogy picit csökkentse a gyulladást. Neked leginkább az ínyed fájhat de átsugárzik a fogadra ezért érzed a fogfájást, nekem is ez van csak nekem épp kinövésben van a bölcsességfogam és ez ínyfájással jár és áthúz a másik fogamra is. Én voltam már fogdokinál de elég húzós a dolog és mivel nekem gyulladásom is van így csak akkor kezelhet ha az elmúlt. Persze nekem nem fáj mindig és gyógyszert is csak akkor veszem be ha már végképp nem bírom. Nekem bevált módszer ha öblögetek szájvízzel és kiöblítem hideg vízzel és azt ha picit ráteszem a fájós fogra akkor enyhíti és lassan csillapítja is azt.
Mivel nekem van egy másik lyukas fogam ami időnként beszokott durranni azt is így csillapítom de ha már végleg nem bírom beveszek a számba 2-3 darab egész szegfüvet azt ugye a nyálammal felpuhítom és a fájós fogammal elkezdem rágcsálni, picit furcsa íze lesz de meg lehet szokni és a maradványokat a fájós fogon kell tartani lehetőleg 15-20 percig az csillapítja is azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!