Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mivel tudnám csillapítani ezt...

Mivel tudnám csillapítani ezt a kibírhatatlan fogfájást?

Figyelt kérdés
18 évesen van még 2-4 tejfogam ebből kettő fáj de az egyik annyira kibírhatatlanúl ( ma kezdett el ) hogy már ríva fakadok nem bírom. itthon csak 1 db gyulladáscsökkentő volt azt be vettem fájdalomcsillípitot tudok méég bevenni. Mivel teljes állásban dolgozok így nem tudok holnap elmenni a fogorvoshoz csak csütörtökön de akkor is csak időpontot tudok kérni mikor utoljára voltam tavaly akkor is csak annyit mondott megkell várni hogy kiessen mondtam neki hogy gennyes "pukli" szokott az ínyemen lenni a fogam felett meg fáj de akkor at mondta hogy akkor menjek vissza mikor ez a panaszom nem utána. De nem akarom hogy begyulladt fogamat húzza ki. de mire kapok időpontot addigra megbolondúlok. mit tehetek ?
2014. júl. 22. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
A foghúzás elsősegélynyújtás, arra nem kell időpontot kérned, csak ki kell várnod a sorodat. Szerezz valahonnan Cataflam-ot.
2014. júl. 22. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Öblögess hideg vízzel hogy picit csökkentse a gyulladást. Neked leginkább az ínyed fájhat de átsugárzik a fogadra ezért érzed a fogfájást, nekem is ez van csak nekem épp kinövésben van a bölcsességfogam és ez ínyfájással jár és áthúz a másik fogamra is. Én voltam már fogdokinál de elég húzós a dolog és mivel nekem gyulladásom is van így csak akkor kezelhet ha az elmúlt. Persze nekem nem fáj mindig és gyógyszert is csak akkor veszem be ha már végképp nem bírom. Nekem bevált módszer ha öblögetek szájvízzel és kiöblítem hideg vízzel és azt ha picit ráteszem a fájós fogra akkor enyhíti és lassan csillapítja is azt.

Mivel nekem van egy másik lyukas fogam ami időnként beszokott durranni azt is így csillapítom de ha már végleg nem bírom beveszek a számba 2-3 darab egész szegfüvet azt ugye a nyálammal felpuhítom és a fájós fogammal elkezdem rágcsálni, picit furcsa íze lesz de meg lehet szokni és a maradványokat a fájós fogon kell tartani lehetőleg 15-20 percig az csillapítja is azt.

2014. júl. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!