Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha valami fizetőset akar...

Ha valami fizetőset akar csinálni a fogorvos, akkor arról előre tájékoztatni fog, ugye?

Figyelt kérdés
Hallottam már olyat, hogy csak utólag mondta meg, gondolom, akkor jogos a felháborodás.
2014. júl. 22. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szól, eleve bármit csinál, szólnia kell, nem esik csak úgy neki az embernek.

Meg beszéld meg vele előre, hogy miért jöttél, az kb. mennyibe kerülne, és hogy ha esetleg közben kiderül más, akkor is persze beszéljétek meg.

2014. júl. 22. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem. Ha nem magánhoz mész, akkor semmiért nem kell fizetned. A magánnál meg mindenért, az elején kérdezd meg, hogy mennyibe fog kerülni.
2014. júl. 22. 15:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha koronát, fogpótlást, fogbetétet, hidat, gyökérkezelést etc. kapok, azt sajnos nem állja a TB, utánajártam. Elég kevés dolgot áll a TB pl. a fogtömésért, foghúzásért nem kell fizetni, azon kívül szinte majdnem mindenért 18 és 60 év között... :-(
2014. júl. 22. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen ez így van, ezeket helyben nem is tudja megcsinálni a fogorvos, pl. nekem is kellett híd, mondta, hogy mennyi lesz az ára és kellett egy új időpont, hogy hozza az anyagokat hozzá.
2014. júl. 22. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
gyökérkezelést nekem megcsinálja, e tudom, hogy elvben az is pénzes, de biztos hogy előre fog szólni, mivel ő sem akarja, hogy a végén ne tudd kifizetni
2014. júl. 22. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Legjobb, ha az ember megkérdezi előre -

Vannak nagyon nem korrekt orvosok ilyen téren,

akiktől várhatod, hogy majd fognak tájékoztatni

2014. júl. 22. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért utolsó, ez piszokság. Tőlem meg várhatja, hogy fizetek. Néztem, hogy egy korona is 8000-15000 forint között mozog, én meg nem rohangászok annyi pénzzel... :-D A boltban is előre tisztában vagyok vele, hogy mit veszek, mennyiért és ha nincs nálam annyi pénz, nem veszem meg... Vagy bankkártyával fizetek.
2014. júl. 22. 16:05
 8/8 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat, előre megkérdezek mindent. Mindenkinek ment a zöld kéz. :-)
2014. júl. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!