Meddig fog még fájni a vésett csont?
Sziasztok!
Hétfőn kiműtötték a jobb alsó bölcsességfogamat.
Sajnos útban volt az állkapocs csontom,amiből levéstek,faragtak stb.
Vagy 45 percen keresztül tornáztak a fogamon plusz 5-6 érzéstelenítőt biztos szúrt,mert egy idegszál mindig "útban" volt.
Holnap lesz lassan egy hete,hogy húzták de a csont még mindig fáj.Nem gennyedzik,csak egyszerűen fáj,így kb. napi 3-4 Cataflammal bírom ki,a Dalacin meg semmit nem csinál.
Annyi,hogy hál istennek annyira nem dagadt fel az arcom,viszont még az állkapocs csontom is fáj,plusz a nyirokcsomóim azon az oldalt.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Nekem tegnap előtt volt 1 hete, h műtötték a bölcsimet jobb alsót. :)
Hál Istennek minden simán ment, de utána nekem is jegelni kellett, van ez a kék zselés tasak amit a hűtőben tároltam, na avval. Mindennap egy fél órát napközben és esténként is, és így nem duzzadt fel. Csak a kettővel előrébb eső fogam fájt, de az nagyon, gondolom átsugárzott oda a csontfájdalom.
Kaptam én is gyulladáscsökkentőt rá, de nem vált be, mert kijött rajtam az összes mellékhatása, olyan rosszul voltam, mintha a halálomon lennék. Kamilla a legjobb az ilyesmire! Szépen leviszi a gyulladást, fájdalmat is csillapít. Ha nem vagy rá allergiás. A fogam helye is fájt, de azt direkt olyan nyálkahártya fertőtlenítő Betadine-val kezeltem. És mára már nincs vele probléma, nem ébreszt fel éjjel, tudok enni a másik oldalon is.
Szóval igyál kamillát, és borogasd, jegeld. :) Kell neki pár nap, de aztán meggyógyul az.
Érdekes,hogy éjjel simán tudok aludni,a fájdalomra nem ébredek fel.
Gengigéllel kezdtem tegnap el kenni,valamit használ,de nem sokat,plusz szájvízzel öblögetek,mert azt muszáj.
Csak ez a csont fájdalom elviselhetetlen..
Esetleg lézereztesd meg
Az állítólag jót tesz neki
Sajnos két-három hétig biztos hogy fájni fog még
A kamillázás jó ötlet és nem olyan drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!