Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Származhat belőle bajom?

Származhat belőle bajom?

Figyelt kérdés
Amikor fogat mosok mindig lenyelek egy kevés fogkrémet, mert a torkomban is érzem a szájszagot és csak így szűnik meg pár órára. Lehet ebből bajom? (Kb. 1 hónapja kezdtem el lenyelni a fogkrémet.)

2014. júl. 17. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
A fogkrém nem árt.Ha baj lenne,hogy az emberek lenyelik,akkor valószínűleg nem használnánk fogmosási célra.Amúgy elvileg a torkodban nem érezhetsz szájszagot,és a fogkrém nyelés nem megoldás erre a problémára.
2014. júl. 17. 15:09
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor mit tegyek? Akárhányszor mosok fogat folyton egy rövid 1 óra múlva megint szájszagom lesz, akár eszek, akár nem.
2014. júl. 17. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
en meg ugy tudom,käros a fogkrem lenyelve,rä is van irva hogy ne nyeld le. Sokba van sodium laurith sulfat ami rakkeltö,meg fluor lenyelve se fix hogy jo. Nyilvän nem az egesz tubust nyeli le az ember de felhalmozodhat a sok kicsi
2014. júl. 18. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem a torkodban van a baj. Surgosen menj el fogorvoshoz mert valoszinu dong van a fogaddal. szuvas,vagy barmi egyeb.ha halogatod ki kell huzzak,amit gondolom te em szeretnel. en mar megjartam,2-ot kihuztak sajna.
2014. júl. 20. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!