Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Műtöttek közületek valakit...

Műtöttek közületek valakit progenia-val (bulldogharapás)? Lásd a képeken

Figyelt kérdés

[link]

ez a jellegzetes, igazi progania..

ez pedig a kevésbé durva:

[link]

2010. jan. 8. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha valaki válaszolna, mert rám is ez a műtét várna. Csak úgy hallottam, elég nagy műtét és már van más egészségügyi bajom. Igaz régen volt, de egy doki azt tanácsolta, hogy inkább hagyjam. Állítólag vmi 20 órás műtétről lenne szó. Nálam meg már a rövidebbek is elég neccesek voltak, meg gondok voltak aszem az altatással is. Na de lehet ilyen nyomorék vagyok és csak örülnöm kéne, hogy élek egyáltalán, ezzel meg nem kéne foglalkoznom. Voltam nemrég fogorvosnál. Ő akkor azt mondta, hogy ő megcsináltatná és adott is egy címet, hogy menjek majd el hozzá. Nemtom. Őszintén megvallva, engem már nagyon megviselt ez az egész állkapocs probléma és úgy érzem, soha nem leszek normális emiatt és esélyem sincs lány találni és ezért vhogy örülnék is a műtétnek, de félek tőle, mert ha pl nem élem túl, vagy történik vmi, ami egy normális embernél nem történne, de nálam becsúszik és megpusztulok a műtőasztalon, akkor az elég gáz. Túléltem eddig mindenfélét és akkor egy ilyen miatt kockáztassak. Lehet genetikai hulladék vagyok.
2010. dec. 11. 20:08
 2/2 anonim válasza:
Nekem olyanom van, mint a második képen. Ha nem mondják nekem 20 éves koromban, akkor szerintem a mai napig sem jöttem volna rá, hogy ez igy nem ok:) Elfogadtam magam igy:)
2011. aug. 2. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!