Valaki tud Dunaharaszti környékén JÓ és kedves magán fogorvost?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta félek a fogorvosoktól, mivel régen volt egy fogorvosom aki gyökértkezelni is érzéstelenítő nélkül akart, és egyéb dolgok. Keresnék egy kedves fájdalommentes fogászatot, mivel már nagyon el kellene mennem fogorvoshoz. :( Kérlek segítsetek.2014. júl. 14. 10:24
1/4 anonim válasza:
Én Dr. Erdey Katalint tudom ajánlani. Én is hozzá járok és meg vagyok vele elégedve. Emellett árban is tűrhető.
Kedden és csütörtökön 16-19ig van, nem kell bejelentkezni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Fáj a fogam sajnos és már éjjelente alig birok aludni és így járok dolgozni :( Kedves megértő és nem szörnyűlködő barbár fogorvoshoz szeretnék járni. Mert sajnos volt már ilyenben tapasztalatom, hogy elmentem, olyan volt mint egy szadista, hogy kb ott maradtam a székben és még a borsos árat is elkéri. :(
2014. júl. 14. 10:44
3/4 anonim válasza:
Ő nem ilyen, semmit se érzel a kezelésekből. Ha kérdésed van, akkor meg elmagyarázza a miértjét.
4/4 anonim válasza:
Én nem ajánlom, letörte a fogam, és a tömése sem volt maradandó. Inkább fent a gyermekorvosi rendelőtől balra található magán fogorvosi rendelő. Garantáltan profik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!