Normális, hogy atomjaira hullanak a friss bölcsességfogaim?
Figyelt kérdés
Most ettem rántott húst, teljesen csont nélkülit. Egyszer valahogy rosszul haraptam, bár roppanást nem, de tompa fájdalmat éreztem. Kicsivel később a számban éreztem egy kis "morzsát", kivettem és fehér volt, az ujjaim között pedig szét tudtam dörzsölni. A fogam belső részén pedig van egy éles rész, onnan törhetett ki?
Egy másik bölcsességfogamnak pedig az oldalsó felszínén van egy ugyanilyen éles vonal, mintha csak félig lenne rajta zománc vagy nem is tudom mihez hasonlítani.
Ilyen könnyen törik a fog???
2014. júl. 4. 19:10
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak fogkő? A fogorvosnak mutasd meg, aztán legfeljebb tényleg csinál egy fogkőleszedést, de ő biztosra meg tudja mondani.
2/3 anonim válasza:
Sajnos igen. Nekem is ilyen szar fogaim vannak. Semmi lyuk..aztán eszek valami sült krumplit mondjuk és hopp, azt veszem észre, hogy letört egy darabka.
3/3 anonim válasza:
Hát ez ismerős. Nekem egy tejfogam hullott így ki. Meg régen tört ism ha úgy haraptam. De a maradandó fogaim is csak úgy kopnak, ilyen ragyás a végük.. É nem tudom mitől! Szerintem ez genetika. Ezt kaptuk..Ne aggódj, pénzér bármit megcsinálnak. Raknak rá valamit aztán kész.. Én is megyek, majd egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!