Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan lehet csökkenteni a...

Hogyan lehet csökkenteni a feldagadt arcot?

Figyelt kérdés
Vasárnap este fájt az ínyem lefeküdtem aludni,amikor reggel felkeltem már nem fájt de viszont feldagadt az arcom, és azóta se fáj meg semmi csak az arcom van feldagadva.... Patikába adtak Voltaren Dolot mert hogy az gyulladás csökkentő is... Valmi jó tipp amivel enyhiteni lehet a duzzadást?
2014. júl. 1. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
jegelni kell. ha van jégakku (tekerj köré valami anyagot) de ha jágakku nincs akkor jó bármi fagyasztott dolog.
2014. júl. 1. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tegnap óta jegelem de hát nem sok változás:( esetleg valami más?
2014. júl. 1. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
más sajnos nincs, türelem.
2014. júl. 1. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért ment a zöldkéz :)
2014. júl. 1. 13:35
 5/6 wonderbabe válasza:
Menj el a fogorvoshoz, mert erre antibiotikumot kell írni, utána pedig ha elmúlik vissza kell menni és kezelni a fogat ami okozta.
2014. júl. 1. 20:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem a fogammal van gond:) mert rendszeresen járok fogorvosi ellenőrzésre, az okozta a feldagadást hogy felsértettem az ínyemet és begyulladt :(

De olvastam az interneten hogy az gyógyít rajta ha folyó hideg vizet engedsz rá, és nekem tényleg nagyon gyorsan és látványosan segített rajta:) ma már nincs is semmi az arcomon :) eltünt teljesen és nem is fáj semmim :) köszönöm szépen azért mindenkinek :) aranyosak vagytok

2014. júl. 2. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!