Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kínzó fogfájás. Mit tehetnék?

Kínzó fogfájás. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A fogorvosom csak péntekre tudott időpontot adni addig viszont megőrülök. Be van gyulladva az ínyem is alatta elég rendesen gyakorlatilag turmixolni kell az ételt mert máshogy nem tudom megenni. De még nem is ez hanem ez az elviselhetetlen fájdalom a legrosszabb. Bevettem egy viszonylag erős vény nélküli fájdalom csillapítót 3 óráig jó volt.. de utána mintha közöm nem lett volna fájdalom csillapítóhoz és visszaáll az a fájdalom, hogy már a hajamat tépem tőle. Mit tehetnék péntekig ezzel? Valami gyógyszer esetleg ami jó vagy valami trükk? Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 30. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várj péntekig,minél előbb menj el egy másik fogorvoshoz!!
2014. jún. 30. 16:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Hm.. pedig már bevettem.. nem tudok vele msát cisnálni megőrít.. így is ez az egy szem is még alig hatott neki.. jó hát jobb volt megint vagy 3 órát de már megint ugyanúgy fáj :S már tényleg mindjárt bőgés közeli állapot hogy lejhet ezzel kibítni egy napot is?
2014. jún. 30. 17:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Anyum már lidokain kenőcsöt kenne rá de én azt bele nem merem kenni a számba :/
2014. jún. 30. 18:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Használj olyan fogkrémet, ami enyhíti a panaszokat.

Pl. Parodontax -

2014. júl. 1. 00:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Ínygyulladásra lehet tényleg jó volna egy antibio

Azt meg fel tudja írni a házidoki csak el kell menni

2014. júl. 1. 00:37
 16/17 anonim ***** válasza:
De tényleg jobb lenne, ha kérnél előbbre időpontot fogdokinál Hátha tömést kell cserélni
2014. júl. 1. 00:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értem minek kínzod magad. MOST azonnal állj fel, és irány a fogorvosi ügyelet.
2014. júl. 1. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!