Mennyire gyakori lehet, hogy egy harminc éves embernek még egyetlen egy fogát se tömték, egyetlen egy fogához sem nyúltak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 12:06
1/17 anonim válasza:
Szerintem manapság azért elég ritka.
2/17 anonim válasza:
Ritka, de létezik, én egy 45 körüli férfit ismerek ilyet. Irigylésre méltó fogazat.
4/17 A kérdező kommentje:
3. Nem jár
2014. jún. 30. 12:18
5/17 A kérdező kommentje:
De nagy baj nem lehet, ha ő nem lát állítólag nagy elváltozást és nem is fáj neki.
2014. jún. 30. 12:20
6/17 anonim válasza:
Ritka de tényleg van. Én is ismerek egy 47 éves férfit akinek egy tömött foga sincs ö évente jár ellenörztetni. Én 30 vagyok és igazán lyukas fogam egy volt még ami tejfog volt. Most van 3 fogam amiben van pici tömés de az csak azért lett mert enyhe szuvasodás volt és igy azt kitisztitották és tettek rá pici tömést igy nem fog kilyukadni. Mind a 3-at érzéstelenités nélkül csinálták mivel annyira felszini volt hogy nem is éreztem. Ránézésre meg nem lehet róluk mondani hogy van rajtuk pici tömés. Viszont cserébe majdnem minden tejfogamat huzni kelett mert nem tudtak kiesni. Nekem ebben nem volt szerencsém.
7/17 anonim válasza:
Van ilyen, főleg miután pilótának csak az mehet, aki tökéletesen egészséges és ebbe az egészséges fogak is beletartoznak.
Tehát van ilyen.
8/17 anonim válasza:
Ha nem jár, akkor nem csodálni való, inkább igénytelen...
9/17 anonim válasza:
Elnézve csak ezen az oldalon a "félek a fogorvostól, sosem voltam még"-kérdéseket, nem ritka. Ha valaki nem megy orvoshoz, könnyen mondja, hogy sosem nyúltak még egyetlen fogához sem. Nagy büszkeség, bizony.
10/17 A kérdező kommentje:
"Ha valaki nem megy orvoshoz, könnyen mondja, hogy sosem nyúltak még egyetlen fogához sem. Nagy büszkeség, bizony."
Szerintem ha 30 éves valaki és nem is fáj neki, akkor nagy baj nem lehet, azért a szuvasodások előbb utóbb érzékenyek lesznek.
2014. jún. 30. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!