SÜRGŐS! Mit fognak csinálni?
Ha ki kell venni a fogaidat, de fogóval nem lehet, akkor készülj fel arra hogy összeszarod magad (szó szerint) a kezelés alatt. Ilyenkor az a jól bevált módszer, hogy felvágják az ínyt, és kampós végű pálcákkal meg fúróval "kiássák" a fogat az állcsontból. Az érzéstelenítők szart se érnek. Nekem volt már szerencsém ilyesmihez, garantálom hogy lepetézel ott helyben.
A törött foggal egyszerűbb a helyzet. Vagy lecsiszolják, vagy (kérésre) kihúzzák. Fogpótlás lehetséges.
Ja, és vásárolj be joghurtból jó alaposan. Mást egy ideig nemigen fogsz tudni enni...esetleg levest meg tejbepapit.
jaj szegény..
de Igen, az egyik bnőmet én kisértem el egy ilyen foghuzásra, nagyon sok érzéstelenitőt kapott, tényleg szart sem érnek, semmit.. És nagyon fájt neki szegénynek, sokat szenvedett, bár neki egy fogát szedték igy ki,de Mára már szépen begyógyult, akkoriban még nem tudott enni sem rendesen még joghurtokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!