Mikor nö ki a bölcsessegfog? 22 vagyok de semmi nyoma.
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 10:43
1/10 anonim válasza:
Akkor az már nem is fog. Lehet keresztbefordult és bennmaradt, mint nekem. Hagyd úgy ahogy van. Ha kiszedeted, jó ideig nem fogsz tudni normálisan kajálni, plusz beszarsz-behugyozol a fogorvosi székben. Tapasztalat.
2/10 anonim válasza:
En 28 vagyok, egy honapja kezdett el noni jobb oldalt alul-felul, eddig csak a 38 asom volt meg ( a bal oldali also, ami olyan 24 évesen nott ki)
3/10 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok. Csak 1 nőtt ki eddig, a többinek nyoma sincs. Hülyeség, hogy akkor már nem is nő ki. Van akinek akár 40 éves kora után nő ki. Nem vagy elkésve :-)
4/10 anonim válasza:
én 20 éves vagyok, 1 már teljesen kinött, és most nö egyszerre 2 alul felul, szoval szerintem ezt nem lehet korhoz kötni, hogy mikor nö ki a bölcsességfog.Nyugi
5/10 anonim válasza:
Az is lehet hogy nem is fog, nekem pl. felül nincs csírája sem (vagy nem tudom ezt hogy hívják) a röntgen szerint.
6/10 anonim válasza:
Én 20 vagyok szintln, egy kinőtt alul,amikor nőtt nagyon fájt de örültem neki mert szépen kijött magától a drága,dea remélem a többi nem szándékozik megjelenni.
7/10 anonim válasza:
anatómia könyv szerint 18-24 életév között jellemző,h kijön...persze sokkal később is(akár 30on felül) is kijöhet,v egyáltalán nem.Legalább néggyel kevesebb,ami elromolhat;))
8/10 anonim válasza:
hát nekem 2 éve húzták ki a bal alsót be volt gyulladva,most 2 hónapja a jobb alsót ez nem fájt és 2 hét múlva a jobb felsőt fogják húzni mert lyukas.A bal felsővel még nincs probléma....
22/L
9/10 anonim válasza:
Nekem kb. fél év különbséggel nőtt ki a két felső, de olyan rosszul nőttek, hogy mind a kettőt ki kellett húzni.
A fogorvos azt mondta, hogy ezek a fogak olyanok, hogy van akinek nincs is...lehet nekem is csak ez a kettő volt. Van akinek meg élete során egy sem nő ki.
Van de minek :D
10/10 anonim válasza:
Állítólag ha sok bulvár-hír olvasása (bocs, nézése) meg valóságshowk rajongással teli figyelemmel kísérése teljesen megakadályozza, hogy kinőjenek. A gondolkodás és a sok olvasás viszont serkenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!