Visszamenjek a fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Röviden a sztori: letört a fogam és fájt kedden elmentem betömte de még rosszabb lett szerdán írt fel gyulladáscsökkentőt és azt mondta ha nem javul pénteken menjek vissza, viszont már napok óta nem tudok aludni és fájdalomcsillapítón élek, nagyon gáz lenne ha már ma visszamennék?2014. jún. 26. 11:07
1/9 anonim válasza:
Nem, nem lenne gáz! Menj!
Nekem 4 hét múlva kellett volna mennem, egy hét múlva visszamentem. Kiderült, hogy a tömés rossz helyen nyomta az ínyemet...
2/9 anonim válasza:
Hogy tömte be?
Simán v. gyökértömés?
3/9 anonim válasza:
Melyik fog ?
Lehet gyökértömni kéne
4/9 A kérdező kommentje:
felül jobboldalt a 2. metszőfog
azt mondta, hogy ha pénteken visszamegyek lehet gyökérkezelés lesz de nem bírom ki addig..
2014. jún. 26. 12:45
5/9 anonim válasza:
Ha sürgős akkor előre kéne hogy vegyen
Szólj neki még ma
7/9 A kérdező kommentje:
hát elmentem.. azt mondta vagy visszamegyek és megcsinálják csak borzasztó lesz mert nagyon be van gyulladva vagy legjobb lenne ha hétfőig kibírnám. úgyhogy most ezen dilemmázom
2014. jún. 26. 13:36
8/9 anonim válasza:
De neked antibiotikum kellene, ha gyulladás van !
Különben nem fog elmúlni a fájdalom sem
Azt meg legjobb volna, ha orvos írná fel
9/9 anonim válasza:
De nem adott semmi antibiotikumot ?
Mert ilyenkor szoktak.
Mert különben mi vinné le a gyulladást?
Meg antibiot csak receptre adnak ki a gyógyszertárban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!