Hány év után?
Figyelt kérdés
Kinek hány év után szedték le a fogszabályzóját, és miért hordta? :)2014. jún. 22. 16:07
1/6 anonim válasza:
Nekem csak éjszakai volt kb. másfél évig
Nagyon utáltam, mert fájt tőle a szájpadlásom
2/6 anonim válasza:
Nekem még általánosban volt (alsós koromban)
De csak fölülre
3/6 anonim válasza:
Kiskoromban 4 évig volt fogszabályzóm, de semmit sem ért, szétment az egész. Azért hordtam, mert kitört egy állandó fogam.
Felnőttként rászántam magam mégegyszer, 1,5 évig volt fent, gyönyörűen helyrehozták ennyi idő alatt, pedig az én fogam aztán nem volt egyszerű eset...
4/6 anonim válasza:
Mindenkinél más
(Attól függ mit kell korrigálni)
5/6 anonim válasza:
Sajnos két jó fogam is kivették, hogy több helye
legyen a többi fogamnak (ne torlódjon a fogsor annyira)
6/6 SeinHime válasza:
10 éve jelentkeztünk fogszabályzásra. 2012 februárjáig éjszakaim volt, de nem igazán hordtam, mert láttam, hogy viszonylag hasztalan. Ekkor kaptam állandót. Idén májusban szedték le. Nekem alapvetően nagyon durva mélyharapásom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!