Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Büdös lehelet? Miért?

Büdös lehelet? Miért?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,reggelente kellemetlen a szájszagom, napközben is mikor hosszabb ideig nem eszek. Napi 3-4 fogmosás, ált 4 egy nap. 2× mosom elektromos fogkefével, 2× sima fogkefével. Este használok fogselymet is, reggelre mégis kellemetlen a szájszagom. Miért lehet ez?
2014. jún. 22. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet a sok tejtermektol, lehet az alkoholtol, lehet attol, hogy tul erosen mosod a fogadat, verzik a foginyed, (vagy osszeszoritod a fogad es ezert verzik) vagy a fogmosasok ellenere van egy nagyon lyukas fogad.
2014. jún. 22. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tejtermék és alkohol kizárva. Nagyon lyukas fogam nincsen, 6 napja voltam a dokinál, csak nem mertem megkérdezni.
2014. jún. 22. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyomorprobléma is okoz rossz szájszagot. A reggeli ébredéskor egyébként senkinek nem üde a lehelete. Napközben is jellemző?
2014. jún. 22. 13:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, mikor huzamosabb ideig 1, 1.5 óráig nem viszek be ételt, akkor ismét előjön.
2014. jún. 22. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez bizony nem fogászati dolog lesz. Itt jó eséllyel gyomorszervi baj lehet a háttérben, érdemes egy gasztroenteorológust felkeresned.
2014. jún. 22. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyitott gyomorszáj okoz ilyen tüneteket. Amíg nem mész dokihoz, öblögess szódabikarbónával. Az segít.
2014. jún. 22. 13:23
 7/7 A kérdező kommentje:
A doki mit fog csinálni? Utálom a tűt, remélem nem kell vért venni!
2014. jún. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!