Tudtok Denrecenbe olyan fogorvost aki fájdalommentesen végzi el a foghúzást?
Figyelt kérdés
Már csomószor jártam úgy,hogy elmentem és kihúzta a fogamat,borzalmas volt,és fájdalmas..azóta írtózok a fogorvosoktól,és semmi erőm nincsen elmenni mert be vagyok tojva..pedig komolyan,én nagyon nagyon szeretném megcsináltatni a fogaimat.Jólenne altatással,de az meg drága. Ha valaki esetleg tudja hogy mennyibe kerül az írjon!.Meg aki tud olyan fogorvost az is írjon,mert fontos lenne,köszönöm szépen előre is!:)2014. jún. 21. 12:41
1/2 anonim válasza:
Szia, ha a kérdés Debrecenre vonatkozik :D ... akkor próbáld meg Dr Németh Imrét a Füredin.
Nem húzta még a fogamat, de érzéstelenítés nélkül tömte pár fogamat (azért nélküle, mert Én nem kértem!) és nagyon jól dolgozik! Volt hogy kicsivel több mint 10 perc alatt megcsinálta 2 fogamat is, úgy hogy szinte semmit sem éreztem!
(Ha beírod a googleba, akkor meg is találod a honlapját! ;) )
2/2 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Miért kellett a fogad kihúzni?
Nem lehetet betömni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!