Fogkőleszedés fájdalmas? Lehet kérni érzéstelenítőt?
szia nekem is volt ilyen már kétszer mind a kettőnél be volt gyulladva nem kaptam érzéstelenítőt csak le fújta ilyen keserű spray-vel utána se volt kellemetlen csak mikor íny alul csiszolta ki hang volt kellemetlen
Engem az zavart sok vért kellet köpködni még hazafele is tiszta vér voltam de túl lehet élni kitartás
Utána meg nem árt fluoridkezelésben részesíteni
a fogakat
Nekem rettentően fájt, de komolyan. Nem elijeszteni akarlak, nekem nagy a fájdalom küszöböm, még a fogfúráshoz sem kérek érzéstelenítőt. 3-4 fognál fognyaki kopás volt, nos ott is megcsinálta. Komolyan mondom elsötétült minden és jöttek a sárga csillagok. Na meg az alsó fogsornál, borzasztóan fáj, még az ínyem is vérzett, pedig 4 havonta megyek fogkövet szedetni, és magán jó fogorvos csinálta. De nagyon fájt, mondtam is hogy akármi jöhet, de ezt még egyszer nem engedem, úgy kellett páromnak kocsival elém jönnie, mert nem bírtam hazajönni a fájdalomtól.
Szóval nekem nagyon nagyon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!