A XI. kerületi Fehérvári úti rendelőben (SZTK-ban), melyik szájsebészt, esetleg fogorvost ajánlanátok, aki jól tud fogat húzni?
Eddig maszek szájsebészhez jártam, de 1,5 éve munkanélküliség miatt nagy ívben elkerültem. Most, hogy újra dolgozom, műfogsort csináltatnék a maszekkal, de a húzások árát megtudnám takarítani. Ezért mennék valamelyik TB finanszírozott orvoshoz, a XI. kerületben.
(A fogpótlást sajnos nem finanszírozza a TB :( Mintha az nem tartozna az egészséges életmódhoz... Tudnék én is szentségelni ez miatt!)
Szia,
én Dr. Barsvári Blankát ajánlanám. Jó fej és jól is dolgozik. Ő szájsebész, de a "sima" fogorvosok között Dr. Régeni Béla is profi.
Magándokihoz járok, nagyon szuper szájsebész!
Az állami vágóhidakra inkább nem megyek többé.
Szilveszter előtti napokban három napig mászkáltam, nejem kíséretében kegyetlen fogfájással. Letört fogam fájt, húzni kellett volna.
Szentkirály u. - nincs szájsebész az országos ügyeleten! :-o :-(
Mária u. - kizárólag baleseti ügyeletet tartanak. Megnézett az ügyeletes szájsebész, de nem csinált semmit, közölte a pénzemért cserébe, hogy jöjjek vissza hozzá két nap múlva, akkor megoldja. :-(
J+J Dent Kft. Fogászat éjjel-nappali fogászat, de szájsebész nincs kizárólag hétköznap :-( (cataflam dolo-t lehetett venni náluk, de amint kiderült utólag, ütközik az állandó cukorbetegség injekciómmal)
Király Dent - akárcsak az előző. 24 órás, de nincs szájsebész, nem húznak.
Végül itt oldották meg:
Hajnalban jutottam ide, Haifa Dent Fogászat 24 órás és mázlimra épp a szájsebész főorvos rendelt reggeltől.
Végtelenül udvariasak voltak. Fél órát voltam ott és kihúzta a doki. Kicsit véste is, de nem fájt egyáltalán.
26 ezret hagytam ott panoráma röntgennel, amit e-mailben el is küldtek nekem.
Nem hozzájuk járok, rokon által protekciót kaptam egy arccsont és szájsebésznél. Nála még időpontot is nehéz kapni több hónapos a várólista. (ezért nem írom le elérhetőségét, mert felesleges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!