Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Arcdagadás fogtól?

Arcdagadás fogtól?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel el kezdet nyomni a bal felső fogsoromnál egy széttört fog. Estére már volt a fogam felett egy nagy búb, ami később kiszakad, és kiürült. Ma reggelre viszont feldagadt az arcom is. Nem fáj a fogam, inkább csak nyom belülről. Meg így bizsereg az arcom. Holnap kérek idő pontot a fogdokimhoz. Hozzá teszem ez a fogam már évek óta rossz. Volt már ilyen valakinek?
2014. jún. 15. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Valószínűleg hozzá se nyúl a fogadhoz, amíg le nem lohad. Ad majd antibiotikumot.
2014. jún. 15. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Tályog
2014. jún. 15. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezzel ne időpontot kérj. Ezt sürgősen kezelni kell. Ilyen gyulladás a füledre és máshova is terjedhet.
2014. jún. 15. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne húzd az időt szerintem, fogászati ügyelet biztosan van.
2014. jún. 15. 10:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat mindenkinek!Szerintem akkor az lesz,hogy reggel lemegyek fogdokimhoz és kivárom a soromat időpont nélkül.Akkor az is lehet ettől fáj a bal vállam,kezem is?
2014. jún. 15. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
ha már a vállad is fáj, akkor jó lenne, ha most fognád magad és elmennél az ügyeletre
2014. jún. 15. 10:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak az a gond nincs nálunk ügyeletes fogászat.Így kénytelen vagyok reggelig várni.

A vállam fájhat melómtól is,mert fizikai munkát végzek.Szerintem csak én kapcsolom össze a kettőt.

2014. jún. 15. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!