Regrol bent maradt foggyoker okozhat kulso fulgyulladast?
Figyelt kérdés
Allandoan visszatero kulso fulgyulladasom van es nem tudni mitol, viszont par evvel ezelott bent maradt egy bolcsessegfog gyokere, de a rontgen nem mutat gyulladast. Akkor okozhatja-e?2014. jún. 13. 09:08
1/3 anonim válasza:
Fülészet? Ha nem a fül az alap probléma, hanem másodlagos, az alsó fogsor okozhat fül problémát
2/3 A kérdező kommentje:
azt hittem felso okozhat fulproblemat.
mert nekem alul van problema fogammal, nem faj csak tudom bent maradt regrol egy gyoker.
Voltam fuleszeten (sajnos eleg gyakran mostanaban) es mindig gyulladas van, de nem tudjak okat.
A problema az, hogy a fog panorama rontgen nem mutat gyulladast.
Mostmar nagyon kivagyok fizikailag is a sok szenvedestol, de mar lelkileg is. meg vagyok ijjedve, felek, hogy valami komoly.
2014. jún. 16. 15:10
3/3 A kérdező kommentje:
Mit ertesz azalatt, hogy masodlagos a ful problema? Ezt, honnan lehet tudni?
Koszonom. hogy irtal?
2014. jún. 16. 15:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!