Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj az érzéstelenítő...

Mennyire fáj az érzéstelenítő injekció?

Figyelt kérdés
Sosem kellett eddig tömni a fogam, egy hét múlva fogják először. Már most félek tőle, mennyire fáj?
2014. jún. 12. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mint egy szúnyogcsípés. Nem kell tőle fosni!
2014. jún. 12. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Orvostól és tűtől is függ, volt már, hogy meg sem éreztem és volt orvos aki úgy adta be, hogy jó ideig elment a kedvem a fogászattól.
2014. jún. 12. 15:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Na ez kicsit megnyugtató, úgy hallottam akihez megyek, az nagyon óvatos. Köszi a válaszokat!
2014. jún. 12. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pont ma voltam 4 helyre szúrt, nagyon vékony tű, hidd el nem fáj, max olyat érzel, mint vérvételkor de ez csak pár pillanat. A zsibbadás utána maradandóbb élmény, mert nem igazán tudod irányítani a mimikád :D Hidd el ha anélkül menne és mély a lyuk az aztán tud szenvedős lenni.
2014. jún. 12. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy csinálja a doki, hogy még a helyét is elérzésteleníti előtte, hogy tényleg semmit ne érezz. Kaptam, már szájpadlásba is, ami előtt szólt is, hogy ez esetleg fájhat, de egyszer sem éreztem semmit. Ha jó dokihoz mész nem fogsz érezni semmit! :)
2014. jún. 12. 23:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ nektek is! :) Most már megnyugodtam. :)
2014. jún. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!