Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sürgősen szájsebészeti ellátás...

Sürgősen szájsebészeti ellátásra van szükségem. Ha magánorvost választok, ugye nem kell sokat várakoznom? ( max 1-2 nap. )

Figyelt kérdés

2014. jún. 10. 10:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Pestre nem tudok felutazni, nagyon messze van. A legközelebbi nagyváros Debrecen, ott kell találnom minél hamarabb egy szájsebészt, aki hamar el tud látni.
2014. jún. 10. 10:34
 12/27 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a klinikára, ott kapok egy tb által támogatott ellátásra időpontot. De félek, hogy nagyon sok időt kell várnom, és késő lesz. Már minden hét számít, ezért kell keresnem egy magánszájsebészt, aki hamar tud fogadni. Ezért kérdezném, hogy mégis mennyit kell várnom egy magándokira?
2014. jún. 10. 10:36
 13/27 anonim ***** válasza:

Hát én magánnál voltam, de sajnos egy hónapot kellett várnom -

De te lehet találsz valakit, aki hamarabb ráérne, bár sztem olyan egy hetet legalább kell így is varakozni

2014. jún. 10. 10:41
 14/27 anonim ***** válasza:

Majd írd már meg, a Klinikákon mikorra kaptál időpontot

Mindenképp kell még előtte rtg-t is csináltatnod, de gondolom az helyben megoldható

2014. jún. 10. 10:43
 15/27 A kérdező kommentje:
egy hét beleférne még, köszi. :) majd felhívok több orvost is, melyik tudna korábban vállalni.
2014. jún. 10. 10:43
 16/27 A kérdező kommentje:
Okés, holnap megyek a klinikára, de mivel két műtétre is szükségem van ( két bölcsességfog ) ezért még ma elkezdek magánorvost keresni :) És okés, megírom
2014. jún. 10. 10:45
 17/27 A kérdező kommentje:
Röntgent már szerencsére csináltattam.
2014. jún. 10. 10:48
 18/27 anonim ***** válasza:

De egyszerre egy fogat csináltatnál meg, nem?

Mert utána elég nehéz a táplálkozás (evés) egy ideig

Bár ha varrják, lehet hamarabb begyógyul

2014. jún. 10. 11:28
 19/27 A kérdező kommentje:
egyszerre egyet, persze. azt, amelyik galibát okoz jelenleg is
2014. jún. 10. 11:33
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha annyi a bajod, hogy nem fér be normálisan a fogad, akkor 2-3 hét még nem a világvége. Ha végképp nagyon sürgős, akkor lehet, hogy a tb-s szájsebészeten hamarabb kapsz időpontot. Magánorvosfüggő, hogy ki mikor tud fogadni, de azt tudd, hogy nem minden fogorvos vállal bölcsességfog-eltávolítást.
2014. jún. 10. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!