Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tegnaptól bevan dagadva az...

Tegnaptól bevan dagadva az also ajakam mitől?

Figyelt kérdés
tegnaptól elkezdett fájni a szám , elaludtam délután és amikor felkeltem bevolt dagadva .. azt gondolam elmúlik .. nem csináltam vele semmit , ma reggel felkeltem még jobban bevolt dagadva de nem mentem dokihoz , mert a háziorvos nem tudna vele csinálni semmmit szerintem , de most kegyetlenül fáj és dagad , mit csináljak ? valami házi segitséget tudna ajánlani valaki? köszönöm

2014. jún. 6. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Mit ettél mielőtt feldagadt?

Allergiavizsgálatra kéne elmenned, és ha rosszabbodik akkor sürgősséggel (körzeti orvos ki tud állítani olyan beutalót amivel aznap fogadnak).

A háziorvos maga nyilván felír vmi gyulladáscsökkeentőt, és megnézi nem csípett-e meg esetleg valami. Mi innen viszont csak tippelni tudunk, tessék elmenni orvoshoz.

2014. jún. 6. 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:

"Tegnaptól"? Ezt a kifejezést még nem hallottam.

Talán "tegnap óta", nem?

2014. jún. 6. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!