Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az utobbi egy evben mitol...

Az utobbi egy evben mitol mennek tonkre folyamatosan egymas utan a fogaim es hullik a hajam de nagyon?

Figyelt kérdés
21 eves vok rendszeresen mosom a fogam minimum naponta 1x 2x es 18 evesen esett ki az utolso tej fogam korabban soha nem volt meg lyukas fogam sem. Az utobbi egy evben pedig folyamatosan tornek le darabok vagy lyukadnak ki a fogaim es ahajam is hullik de tenyleg durvan es elvekonyodott pedig dus es vastagszalu hajam volt. Mitol lehet? Betegseg? Fogorvoshoz cikinek tartottam eddig elmenni de mar lassan tenyleg uj fogsort kell csinaltatnom mert mar elol is kezdenek tonkre menni es az mar latszani is fog :( mitol lehet???

#hajhullás #Fogak egeszsege
2014. jún. 5. 05:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy offolok, de milyen munkáltatód van, hogy ennyit dolgozol???

Nem kellene őket névtelenül felnyomni a hatóságoknál?

2014. jún. 6. 10:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia

Etteremben dolgozok svajcban itt ez tok normalis h nincs szabadnap csak julius kozepetol aug vegeig van nyari szabadsagom.

Az elozo valaszoloknak uzenem h koszi az otleteket mar bejelentkeztem otthon fogaszatra is es belgyogyaszatra is csak sajnos (mivel otthon nincs tb-m ezert magan rendeles) es csak julius kozepere kaptam idopontot. Ja es elkezdtem elevitet szedni :)

2014. jún. 8. 11:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia javult a hajhullàsod kezeles utan?
márc. 10. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!