Letört fogat kihúznak vágás nélkül?
Figyelt kérdés
Van egy letört fogam(nem teljesen ínyig tört),szeretném kihúzatni de nem merek elmenni fogorvoshoz. Nem fáj,de rossz állapotban van.A rossz fog gócként szerepel a szerveztben?2014. jún. 2. 13:01
1/7 anonim válasza:
Nekem kihúzta vágás nélkül sima ügy volt.Magán doki volt nem állami
2/7 A kérdező kommentje:
Én is magánba mennék!
2014. jún. 2. 13:17
3/7 anonim válasza:
Nem kell kihuzatni, ha gyökere ép nagyon szépen eltudják építeni pl csapos fogfelépítéssel. Az a lényeg, hogy a gyökér ép legyen, amit röntgennel kell megnézni.
4/7 anonim válasza:
Ha nem tört le ínyig még biztos lehet valamit kezdeni
a foggal, érdemes megnézni. Vagy fáj?
5/7 anonim válasza:
Szoktak "vésni" is, de csak olyankor, ha beletörik
mondjuk húzás közben
6/7 anonim válasza:
Ha nincs vele egyébként nagy baj, akkor hülyeség lenne kihúzatni. Ki tudják tisztítani és több módszerrel felépíteni. Nagyobb szívás, ha ki kell húzni és implantátumot beültetni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem fáj de rossz állapotban van és felette az ínyem vörös (eddig nem volt ma vettem észre)
2014. jún. 2. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!