Szerintetek megéri áttérni elektromos fogfehére? Fehérebbek lesznek a fogaim?
Figyelt kérdés
Sajnos alapból, mindig sárgásabbak voltak a fogaim, és erre még rásegítek a cigivel meg kávéval, így már tényleg elég sárgás, pedig mosom alaposan, fehérítő fogkrémmel. A fogorvosom azt mondta, hogy nem javasolja nekem a fogfehérítést, mert amúgyis érzékenyek a fogaim(hidegre, melegre) és azzal csak mégrosszabb lenne, inkább próbáljak meg elektromos fogfefét használni. Szerintetek? És milyet vegyek? Ne legyen csillagászati ára, ha lehet!2014. máj. 31. 21:18
1/3 anonim válasza:
Hogy fehérebbek lesznek-e, azt nem tudom, de nekem egy akciósan 4000 forintos oral-b fogkefém van, és érezhetően tisztábbak a fogaim, ráadásul a kisebb fej miatt könnyen eléred a hátsó részeket is.
Nem gondoltam volna, de baromi hasznos volt átállni elektromos fogkefére a hagyományosról. Hátránya, hogy sokkal drágább :(
2/3 anonim válasza:
Én hagyományos fogkefét használok -
Időnként cserélni kell, az elektromos túl macerás
3/3 anonim válasza:
Jársz fogkőlevételre?
Mert attól is tisztábbak lesznek a fogaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!