Szentkirályi utcában fizetni kell bölcsességfog műtétért?
Figyelt kérdés
Valakinek valami aktuális tapasztalta van? És ha igen mennyit?2014. máj. 30. 16:13
1/7 anonim válasza:
Nekem ott szedték ki mind a négy bölcsességfogamat még két-három éve, akkor nem kellett egy árva garast sem fizetni. Mostanság nem tudom, hogy változott-e valami, de én azért vinnék lóvét, mert ha átgondolom h milyen állapotban van ez eü...
2/7 anonim válasza:
Ha van TB-d, akkor nem. Én év elején voltam.
3/7 anonim válasza:
Ha körzeti fogorvos küldött beutalóval, akkor nem.
4/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Ha biztosítva vagy, mehetsz ingyen
5/7 anonim válasza:
A Stomatológiaai Intézetre gondoltál, ugye?
6/7 A kérdező kommentje:
21 vagyok és még iskolába járok :) köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok :)
2014. jún. 5. 15:08
7/7 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam, csak elfelejtettem rákérdezni és jővőhéten már műtét van. De orvos se mondott semmit szóval gondolom nem kell fizetni.
2014. jún. 5. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!