Foghúzás után mennyi ideig normális a vérzés? Inni mikor lehet?
Nekem 30 percig volt géz. Utána már csak néha csapott meg a sós vér íze az kb egy fél napig tartott utána már semmi baj nem volt. Ne piszkáld a helyét.
Inni már akkor ittam (vizet) amikor kimentem a rendelőből. Tejterméket nem ehettem/ihattam.
ne vard meg mig elmulik az erzestelenito, vedd be most a cataflamot. tapasztalatbol beszelek, kell neki 15-20 perc mire elkezd hatni, addig kiszaladsz a vilagbol.
amugy a verzes normalis, ha nem varrtak ossze a sebet, pont a ver dolga eltomni a fog helyet, amig el nem kezd az inyed osszezarulni. nyugi van. :)
inni lehet, de lehetoleg a tejet-tejtermeket mellozd 1 napra, vizet ihatsz nyugodtan, fogmosasnal elsore vigyazz, masodjara nagyon ovatosan moshatod a fogad helyet is (verezni fog, de nem annyira).
Inni lehet, de ne szívószállal, azzal tilos, mint ahogy öblögetni ,szivogatni is! Tejet tejterméket most kerüld! Ha vérzik akkor uj gézt kell betenni, ha nem múlik a vérzés vissza kell menni.
Amit linkeltem ott van:
"Ne öblögessünk, vagy szívogassuk a sebet a foghúzást követő 24 órában, és ez nem csak a közvetlen szívogatásra értendő, hanem a dohányzásra is, vagy a szívószállal történő ivásra. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!