Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után mennyi ideig...

Foghúzás után mennyi ideig normális a vérzés? Inni mikor lehet?

Figyelt kérdés
Kb húzás után 20 perccel,még az a géz volt benn amit a doki tett be,és nagyon elkezdett vérezni! Akkor cseréltem,most már jobb és már azt is kivettem,újat nem tettem de félek hogy vérezni fog,így nem is merek beszélni se! Most 2 órája,hogy kihúzták! Inni mikor lehet? Szívószállal,vagy hogy próbáljam? Lassan majd kell a cataflam is,ha múlik az érzéstelenítő..
2014. máj. 30. 10:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha vérzik tegyek be még gézt?
2014. máj. 30. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Hát, még vérezni fog egy darabig... Nekem még másnap is szokott. Főleg, ha nagyobb fogat húztak. Inni már lehet, szívószállal.
2014. máj. 30. 11:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. máj. 30. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem 30 percig volt géz. Utána már csak néha csapott meg a sós vér íze az kb egy fél napig tartott utána már semmi baj nem volt. Ne piszkáld a helyét.

Inni már akkor ittam (vizet) amikor kimentem a rendelőből. Tejterméket nem ehettem/ihattam.

2014. máj. 30. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:

ne vard meg mig elmulik az erzestelenito, vedd be most a cataflamot. tapasztalatbol beszelek, kell neki 15-20 perc mire elkezd hatni, addig kiszaladsz a vilagbol.

amugy a verzes normalis, ha nem varrtak ossze a sebet, pont a ver dolga eltomni a fog helyet, amig el nem kezd az inyed osszezarulni. nyugi van. :)

inni lehet, de lehetoleg a tejet-tejtermeket mellozd 1 napra, vizet ihatsz nyugodtan, fogmosasnal elsore vigyazz, masodjara nagyon ovatosan moshatod a fogad helyet is (verezni fog, de nem annyira).

2014. máj. 30. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont, hogy szívószállal tilos inni, mert bántja a sebet, hogy szívja, amit úgye tilos szívogatni.
2014. máj. 30. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Inni lehet, de ne szívószállal, azzal tilos, mint ahogy öblögetni ,szivogatni is! Tejet tejterméket most kerüld! Ha vérzik akkor uj gézt kell betenni, ha nem múlik a vérzés vissza kell menni.

[link]

2014. máj. 30. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Amit linkeltem ott van:

"Ne öblögessünk, vagy szívogassuk a sebet a foghúzást követő 24 órában, és ez nem csak a közvetlen szívogatásra értendő, hanem a dohányzásra is, vagy a szívószállal történő ivásra. "

2014. máj. 30. 11:57
 9/9 szandi1993 ***** válasza:
semmi képpen nem szabad inni anyukámnak is kihúzták a fogát és hazaért elkezdte öblögetni hogy ne vérezzen aztán nm tudott öszeforrni az inye és összevarták neki
2014. aug. 8. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!