Fogfájásra mi jó?

Én flectort vagy cataflamot szoktam rá beszedni, de ezek erős gyógyszerek, vigyázni kell velük. Főleg magas vérnyomás mellett kell óvatosan, egy nap maximum 4-et lehet bevenni, de nyilván nem egyszerre:) és lehetőleg csak nagyon erős fájdalom esetén.
Az én fogorvosom nem szokott adni tömésnél...néha gyökérkezelésnél sem...:(, de szólj neki, hogy nagyon fáj a fogad és ezért szeretnél érzéstelenítést, biztosan adni fog.

'Az én fogorvosom nem szokott adni tömésnél...néha gyökérkezelésnél sem...:('
az egy hentes, nem fogorvos. erdekes, ahova en jarok, tulajdonkepp kerdezes nelkul beadjak, kiveve ha valaki allergias a lidocain-ra. sose ertettem minek szenvedni hagyni a beteget, ha nem muszaj? gyokerkezelest csinalni erzestelenito nelkul szadizmus...

"az egy hentes, nem fogorvos. erdekes, ahova en jarok, tulajdonkepp kerdezes nelkul beadjak, kiveve ha valaki allergias a lidocain-ra. sose ertettem minek szenvedni hagyni a beteget, ha nem muszaj? gyokerkezelest csinalni erzestelenito nelkul szadizmus..."
Próbáltál már olyan betegnek érzéstelenítőt adni, aki a legkisebb zajra is majd' kiugrik a székből? Sose lehet tudni, hogy ki hogyan reagál (gyerekfogászaton mindennapi, de akár felnőttfogászaton is előfordulhat). Amelyik orvosnak rossz tapasztalata van ilyen téren, ott szinte logikus hogy meg sem említik a szurit a pánik elkerülése miatt - persze kérni lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!