Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Éjjeli fogszabályzó?

Éjjeli fogszabályzó?

Figyelt kérdés

3db fogam kicsit félre csúszott mióta mióta nincs állandó(kb 2éve)

A kérdés az lenne, hogy ezt a 3fogat az kivehető fogsz is vissza tudja nyomni a helyére vagy csak az állandó?

2014. máj. 28. 19:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Mióta 1x* lol
2014. máj. 28. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Hordod még a retenciós készüléket?Milyen fajta van/volt?Ha a hagyományos drótos szájpadlásos akkor az a minimálisan elmozdult fogkat vissza állítja.De ne várj vele sokáig,mindenféleképpen menj vissza a fogszabályzó orvosodhoz,mert ha nagyon elmozdult akkor marad a ragasztott fogszabi.Kaptál retenciós sínt vagy csak készüléket?
2014. máj. 29. 07:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem hordom már, sima drótos volt és csak készüléket kaptam.

Még megvan maga a készülék de már nem tudom betenni mivel az idő alatt amíg nem hordtam, az elmozdult fogak miatt nem lehet ráharapni...

2014. máj. 29. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok.Az a baj,hogy két éve vették le a fogszabályzód és már gondolom jó ideje nem hordod a kivehetőt!Ha szeretnéd,hogy az eredmény megmaradjon és ne romoljon tovább a helyzet,menj vissza és ha szerencséd lesz a doki tud annyit állítani a készüléken,hogy vissza álljon a fogad a helyére.Akkor viszont hordjad rendesen,mertvkár a befektetett pénzért és az eredményért.Nekem fél éve vették le három évig volt fent és kb. ennyit kell hordanom a kivehetőt!Én még kaptam az alsó fogsorra egy retenciós ívet is ez nagyon-nagyon sokáig ott marad!:-) Szóval szerintem Te egy kicsit korán hagytad el a retenciós kütyüd!
2014. máj. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!