Dunakeszin jó fogorvos? Lehet magán, csak gyakorlott, ügyes és időben rugalmas legyen!
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen!2014. máj. 23. 11:29
1/4 anonim válasza:
Szia, én is Dunakeszin, lakom, van egy idős, de nagyon jó és főleg korrekt árakkal dolgozó, megkeresem neked, de sajnos csak hetente kétszer rendel. Érdekel?
Vigyázz, semmivel nem jobbak a magán klinikák, és horror árakon dolgoznak. Ha megengedheted magadnak, akkor oda kell menni, bár ott is előre be kell jóval jelentkezni, és orvost ők mondanak, ha még nem voltál ott.(És rád sóznak mindenféle kezelést, vizsgálatot).
2/4 A kérdező kommentje:
Megköszönöm, ha megkeresed a fogorvos nevét. Csk azért gondoltam magánrendelőre, mert koronát is kell csináltatnom és gondolom, ott gyorsabban megy, esetleg a lecsiszolt foggal el sem küldenek napokra, hanem addig is tesznek fel ideiglenest. (Pesten így volt, de az a fogorvosom elment dolgozni Németországba)
2014. júl. 24. 14:14
3/4 anonim válasza:
Dr Ungár, )korona féláron, mint máshol), csak egyszer kell menni, következő héten kész van, tök jó az enyém is, a Blaha Lujza utcában van. Ha ismerős vagy Fót felé a Fóti úton, a rehab intézettel szemben, a körforgalom előtt, a másik oldalon. Az utca végéig kell majdnem menni (gondolom kocsival vagy), jobb oldalon fehér kerítés, két kapucsengő közül a Dr Ungár (mert van egy "lakás" feliratú is). Kedden biztos van, de legalább 1 órára menj oda, mert később sokan vannak. Telefonon nem lehet idöpontot kérni. Messze a legjobb és a legolcsóbb Dunakeszin. Remélem segítettem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, el fogok menni hozzá!
Az a baj, hogy majdnem elöl kellene korona és nagyon félek a lecsiszolt fogtól :( az baromi ronda :( dehát a saját fogam meg eltört, szerencsére belül és így nem látványos.
Köszönöm még egyszer!
2014. júl. 24. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!