Kihúzták a fogam és a mellette levőn mi az a barna?
Figyelt kérdés
szóval kedden kihúzták a fogam és a mellette lévő fogamon láttam valami barnásat gondoltam alvad vér mivel nem lehet piszkálni nem is piszkáltam de ma néztem kapargattam és nem jön le egy elég nagy barna folt nincs kellemetlen illata meg semmi szóval nem tudom mi lehet2014. máj. 22. 11:46
1/5 anonim válasza:
Fogkő. Nem használtál mostanában rendszeresen fogselymet, fogzuhanyt? Most, hogy hozzáférsz fogkefével is, lekopik majd.
2/5 A kérdező kommentje:
nem fog selymeztem. köszönöm a gyors választ :)
2014. máj. 22. 12:20
3/5 anonim válasza:
A fogkő nem kopik le, ha lekopna nem kellene fogkőleszedésre járni!
4/5 anonim válasza:
3: Hidd el, hogy fogselyemmel és fogzuhannyal is lekopik. Hát még fogkefével!
Fogkőkezelésre azért kell járni, mert nem használod a fentieket.
Én nem szoktam fogat mosni, ezért megnő a fogkövem, de 2-3 hét alatt le tudom szedni.
Mielőtt orvoshoz megyek ellenőrzésre, mindig leszedem, és az orvost megkérdezem, szerinte kell-e fogkőleszedés. És azt szokta mondani, nem.
Pedig már benne vagyok abban a korban, hogy 6-8 évig már kellett szedni rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!