40 éves korban lehetséges a fogszabályozás?
Figyelt kérdés
Sajnos a két középső és a szemfogak között nem nött ki a fogam,állitólag csírahiányos.Gyerekkoromban csúfoltak is eleget miatta pl.zongora billentyű fogsor,öt perces szünetek vannak a fogaim között stb.Nem is mosolyogtam igazán sosem,ha mégis akkor kézzel takartam.De kiváncsi lennék,hogy van e rá lehetőség,hogy rendbehozassam?Akár műtéttel is.Mindig is zavart,de,hogy miért épp ennyi idősen jut eszembe,hogy változtassak rajta,hát ezt én sem tudom.2014. máj. 20. 06:15
1/4 anonim válasza:
Csodálkozok hogy eddig vártál,de hamarabb műtéttel rendbe hozzák
2/4 anonim válasza:
Igen, biztos vagyok benne, hogy ebben a korban is lehetséges, csak megfelelő szakembert kell hozzá találnod. Ez viszont nem is olyan egyszerű. A férjem az idén, 36 évesen vágott bele a fogszabályzásba. Neki az alsó és a felső fogsorát is szabályoztatnia kell. Azt mondta neki a fogorvos, hogy kb. egy évig fog tartani, addig kell felragasztott fogszabályzót hordania, utána meg majd egy ideig kivehetőt, éjszakára. Ha rá tudod magad szánni anyagilag, lelkileg én bíztatlak, vágj bele!
Jobb később mint soha!
3/4 anonim válasza:
igen, egyik ismerösö 43éves és 2 éve van fogszabályzója orvosi rendelvényre nem esztétikai okoból.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztató válaszokat.Jó fejek vagytok, sokat segített.
2014. máj. 21. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!