A fenti bölcsességfogam teljesen kisebezte a számat és ilyen kis fekély alakult ott ki. Mit lehet vele kezdeni? Húzassam ki ezt is?
Figyelt kérdés
Eddig semmi baj nem volt a felső bölcsességfogammal, a bal alsót mióta kioperálták azóta mintha megint nőtt volna a felső (én azt hittem már kint volt teljesen) és hegyes az éle, először pár napig csak fájt mikor becsuktam a szám , de most tükörbe megnéztem újra és mostmár egy kis fekély is van (nem tudom, hogy így hivják e, olyan mint egy afta)
Orvos mit tud vele csinálni? Holnap megyek fogfehérítésre, majd megkérdezem ott is, de a véleményetekre is kíváncsi vagyok.
2014. máj. 18. 23:32
1/1 anonim válasza:
igen, ki kell húzatni :(
az enyémet is ki kell, mert kifelé nő, az alsó kettő nem bújt ki, ezért, hogy a dokit idézzem: "keresi a párját"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!