Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Aki már csináltatott csiszolás...

Aki már csináltatott csiszolás mentes hidat annak mennyibe került és ez is olyan tartós mint a csiszolással készült?

Figyelt kérdés
Hallottam már olyat,h előbbi kevésbé tartós.Árban is gondolom van különbség,mivel itt nem kell a két fogra korona.Írna véleményt róla még akinek ilyen van,és hogy mennyibe került,ill mennyi ideig tart mire elkészül.Válaszokat előre is köszönöm.
2014. máj. 17. 16:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Engem egyenlőre lebeszélt róla a fogorvosom (magán).

Én azért akartam ilyet,mert két egészséges fogat nem akarok lecsiszoltatni (a szemfogam utáni hiányzik).

Ő viszont azzal beszélt le,hogy a csiszolásmentesnél is van fúrás,még ha kicsi is,azzal megsérül mindkét ép fog,és észrevétlenül elromlik,illetve kevésbé tartós,erősebb harapásnál simán kitörik,mert csak egy 2-3 mm-es rész tartja két oldalt.

Árban van különbség,én azért körbekérdeztem,igaz csak kb minden ötödik helyen csinálnak ilyet,ott is ritkán.

25-40ezer között csinálják darabját (egy gyökerűek olcsóbbak).

Feltételei is vannak,pl nem lehet 1 centinél nagyobb a két fog között a rés.

Elkészülni azt mondták,hogy annyi mint egy korona,szóval pár nap (bár ez engem annyira nem izgat,már hónapok óta hiányzik onnan a fogam)

Ha sikerül olyantól véleményt megtudnod,akinek van ilyen,szivesen olvasnám.

2014. máj. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!