Ki kell műteni a bölcsességfogam. Mennyibe kerül ez Szegeden SZTK-s illetve magánorvosnál?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 19:48
1/4 anonim válasza:
Sztk-s orvosnál ingyenes elméletileg, magánorvosnál olyan 25-30 ezer forint.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.:)
2009. dec. 28. 19:55
3/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Nyugodtam mehetsz TB-s, ingyenes szájsebészetre, ott profi agyarászok vannak, nem sima polírozós, tömögetős esztétikai szájdizájnerek.
Biztos, hogy ki kell venni, vagy csak ráfogták - ezen is gondolkozz el, (de lehetséges, nem vitás).
Készülj fel, legyen otthon puha kaja, fájdalomcsillapító (nehogy Aspirint vegyél be, mert vérezni fog!) és szájöblítő oldat (pl. Curasept)
Minden jót!
4/4 A kérdező kommentje:
Most magánorvosnál voltam és ő ad beutalót Szegeden a Fogklinikára. Azt mondta h ki kell szedni,mert nincs helye h kinőjjön.Fájdalomcsillapítónak az Algoflex 400at írta fel az orvos amikor be volt gyulladva, de akkor öblögetőt még majd beszerzem. Meg olvastam,hogy lehet kapni Lydocain sprayt, szerintem azt is beszerzem majd.
2009. dec. 28. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!