Van itt olyan akinek "jól sikerült" a fogszabályozás?
Figyelt kérdés
Mert nekem 3 évig volt fenn és nem... :( Ti hol csináltattátok?2014. máj. 7. 11:22
1/8 anonim válasza:
Igen!A lányomnak szintén három évig volt fenn,decemberben vették le és nagyon szép lett!:-) Damon típusú fogszabályzója volt.Mi nem tetszik neked,miért nem jelezted az orvosnak,hogy nem vagy még elégedett.Gondolom kaptál retenciós készüléket,esetleg azzal is lehet állítani,haa olyan a készülék.
2/8 A kérdező kommentje:
olyan, mintha az egész fogsorom rossz helyen lenne, nem a fogak egymáshoz képest, hanem az egész a szájon belül. Én mondtam az orvosnak, hogy nekem ez így fura, de azt állította, hogy ez így tökéletes. Nem akartam vele többet vitázni, sokszor felhoztam neki. mindegy is már, de inkább feltetetném újra, csak legyen már jó...
2014. máj. 7. 11:36
3/8 anonim válasza:
Nekem 6 évig volt fenn és az összes fogam ki esett ki kelletz szednem a kutyàmtt tépnem a kutyàm fogait és az ülteték be
4/8 anonim válasza:
A harapásod be lett állítva?Ilyan kis gumikkal szokták a kezelés vége felé.Nem kattog az állkapcsod vagy csikrgatod a fogaid?Mert ezek jelezhetik,hogy valami nincs a helyén.Ha az íved és a harapásod rendben és emellett a fogaid is szépen sorban állnak ha megvan a középvonal akkor ott nem lehet nagy baj.De ha nagyon nem oké akkor másik orvos véleményét kérd ki!
5/8 A kérdező kommentje:
Ezért írtam ki a kérdést, hogy ajánljatok jó orvost, aki tud. Köszönöm
2014. máj. 7. 11:47
7/8 anonim válasza:
Én csak olyat tudok, akit NEM ajánlok.
8/8 A kérdező kommentje:
mindegy a város
2014. máj. 12. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!